Als het met water te maken heeft, kunnen wij het verzekeren!

Wij zijn een onafhankelijke tussenpersoon en richten ons volledig op verzekeringen voor de pleziervaart. Als actieve watersporters en met jarenlange ervaring in het verzekeren van diverse boten, staan wij garant voor een goed en onafhankelijk advies.

Onafhankelijk
Deze onafhankelijkheid is onze kracht. Hierdoor kunnen wij steeds het meest optimale verzekeringspakket aanbieden voor uw specifieke verzekeringsvraag. Maatwerk in verzekeringen dus; daar vaart iedereen wel bij.

Nederland en Vlaanderen
Verschelling Assurantiën is zowel in Nederland als Vlaanderen actief. Vlamingen profiteren bovendien niet alleen van onze kennis en ervaring maar tevens van de financiële voordelen van een Nederlandse verzekeringsmakelaar.

Watersportbeveiliging.com

Via onze website kunt u ook de producten van watersportbeveiliging aanschaffen. U profiteert daarmee nog eens van extra korting op de producten. Kijk gerust eens www.verschelling.nl. Want het is niet alleen het verzekeren van uw boot wat rust geeft maar ook de veiligheid van uw boot, zodat u zonder zorgen kunt genieten van de watersport.